geplaatst op 25 september 2024

Loading

Afgelopen jaar, op 1 mei, was haar eerste dag bij Van der Heijden. Inmiddels lijkt het alsof ze hier altijd al heeft gewerkt: ‘onze’ Daphne Brinkman in de rol van HR Business Partner.

Nieuwsgierig gewekt

Daphne: “Ik heb de vacature gevonden op Indeed. Geen spannend verhaal met werving, maar Indeed maakte mij nieuwsgierig naar Van der Heijden bouw en ontwikkeling.”

Groots in innovatie en teamspirit

“Van der Heijden is een kleinere organisatie dan mijn vorige werkgever, maar qua werkwijze heel modern en vooruitstrevend. Daarnaast zag ik op LinkedIn veel berichten voorbijkomen over mooie, uitdagende projecten, sportieve activiteiten en medewerkers die regelmatig in het zonnetje worden gezet. Na mijn sollicitatie zag ik ineens Van der Heijden overal. Na mijn start hier kan ik niet anders zeggen dan dat het beeld van social media echt klopt. Het is een fijne, warme familieclub, en dat voelt goed.”

Waar ik mijn bed voor uitkom?

Ik kom ’s ochtends mijn bed uit omdat ik mensen wil helpen het beste uit zichzelf te halen. Het geeft mij energie als ik zie hoe medewerkers groeien, zich ontwikkelen en zich gewaardeerd voelen binnen een organisatie. Elke dag kan ik mij inzetten om niet alleen de zakelijke doelen te ondersteunen, maar ook om een werkomgeving te creëren waarin mensen zich echt thuis voelen. Dat menselijke aspect, weten dat ik een bijdrage kan leveren aan iemands werkplezier en carrière, maakt dat ik met plezier aan de slag ga.

Lean in actie: Samen, slimmer, sneller, leuker, beter

“Ik ben recentelijk gestart met de lean-training. Het is ontzettend leerzaam om je bewust te worden van onze processen en projecten en hier kritisch naar te kijken. Het is ook fijn dat, wanneer je terugkomt op kantoor, iedereen dezelfde kennis heeft en op dezelfde manier werkt. Vaak zie je bij bedrijven dat slechts een aantal medewerkers de training heeft gevolgd, maar bij Van der Heijden gaat dit veel verder, en dat is prettig. De lijntjes zijn hier ook kort en praktisch. Bij sommige andere bedrijven is dat heel anders; daar heb je bijvoorbeeld met veel lagen te maken.”

Ambassadeurs van onze succesverhalen

“Uitdagende projecten, fijne collega’s en alle randvoorwaarden zijn goed geregeld. Wat mij betreft kan ik me geen betere plek voorstellen. Ik ben trots om voor Van der Heijden te werken en hoop, samen met het HR-team, de collega’s van marketing en eigenlijk alle medewerkers binnen Van der Heijden, aan de buitenwereld te laten zien wat wij in huis hebben. We zijn allemaal ambassadeurs van ons bedrijf en van ons voortbestaan.”

Werkt bovenstaande ook voor jou? Bouw dan met ons mee! > https://www.vd-heijden.nl/werken-bij/

Daphne Brinkman HR-Business partner Van der Heijden